Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Fujitsu InverterΕνημερωτικό δελτίο

Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.GRECO STROM COCOLATEX COTTON KIDS MONO 91-100X190

GRECO STROM COCOLATEX COTTON KIDS MONO 91-100X190

GRECO STROM COCOLATWEX COTTON KIDS MONO 91-100X190

Λεπτομέρειες


390,00 € με ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6813683, 210 6890266

30 other products in the same category:

Στρώμα Cocolatex:

Ένα στρώμα με δύο πλευρές! Μία μαλακή πλευρά για τους πρώτους 9 μήνες μέχρι να μπορεί το μωράκι σας να στηρίζει την πλατούλα του μόνο του και μία πιο επίπεδη πλευρά για τη σωστή ανάπτυξη της σπονδυλοδεσίας του. Ο ελαστικοποιημένος κοκκοφοίνικας, στη μία πλευρά, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν μεγάλης αντοχής, που προέρχεται από την επεξεργασία εξωτερικών ινών της τροπικής καρύδας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει το σωστό αερισμό του στρώματος, ώστε να «αναπνέει» σωστά. Το Latex, στην άλλη πλευρά, είναι ένα υποαλλεργικό, εύκαμπτο υλικό, που χάρη στις πολυάριθμες οπές του, προσφέρει τον ιδανικό αερισμό στο στρώμα, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων, μυκήτων και ακάρεων. Εξωτερικό ύφασμα Cotton από υφαντικές οργανικές ίνες φυτική προέλευσης. Χρησιμοποιείται βαμβάκι που καλλιεργείται χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, φυτοφαρμάκων και χημικών ουσιών. Είναι μαλακό και απαλό, για ένα ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Κάλυμμα αφαιρούμενο και πλενόμενο με στεγνό καθάρισμα.


ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 € στην Αθήνα

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα, οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει. Για να μάθετε τώρα το ακριβές κόστος αποστολής, καλέστε στο 210 6813683.