Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Fujitsu InverterΕνημερωτικό δελτίο

Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.MEDIA STROM CHOISE MONO ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ 81-90Χ200

MEDIA STROM CHOISE MONO ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ 81-90Χ200

MEDIA STROM CHOISE MONO ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ 81-90Χ200

Λεπτομέρειες


188,00 € με ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6813683, 210 6890266

30 other products in the same category:

Ύψος στρώματος (στο κέντρο): 23,5 cm

Η εγγυημένη λύση στην κατηγορία στρωμάτων με τεχνολογία Classic Bonnel, χάρη στο επενδεδυμένο καπιτονέ του, με βάτες τελευταίας τεχνολογίας για μια απαλή αίσθηση άνεσης. Τα εσωτερικά αφρώδη υλικά του αγκαλιάζουν ήπια το σώμα, για ακόμα πιο ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο. Η αντιμικροβιακή επεξεργασία του υφάσματος και οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες ενισχύουν τη συνολική υγιεινή που προσφέρει.
Επιλέγοντας το Choice απολαμβάνετε…

Αγκάλιασμα και υγιεινή χάρη στο Soft Foam και το 3D Elicoidal Fill.
Οι πιστοποιημένες πρώτες ύλες επιτρέπουν την "αναπνοή" του στρώματος, διατηρώντας το φρέσκο και στεγνό. Το ειδικής πυκνότητας, αφρώδες υλικό Soft Foam με την άμεση επαναφορά ενισχύει σημαντικά την αίσθηση άνεσης και την υγιεινή του στρώματος αφού το βοηθάει επίσης να αναπνέει ενώ παράλληλα αγκαλιάζει απαλά το σώμα. Το αγκάλιασμα ενισχύεται από στρώσεις ελικοειδούς βάτας 3D Elicoidal Fill που ρυθμίζουν την τελική αίσθηση του στρώματος και του προσδίδουν βελτιωμένα επίπεδα άνεσης.

 


ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 € στην Αθήνα

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα, οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει. Για να μάθετε τώρα το ακριβές κόστος αποστολής, καλέστε στο 210 6813683.